Nya coronarestriktioner

Publicerad 2020-12-22 10:22
20200310 coronabild
​Med anledning av de nya direktiven som Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade i fredags 18/12 vill vi förtydliga hur detta påverkar verksamheten inom Hanvikens SK. I grund och botten vill vi bidra med att minska smittspridningen i samhället.

Tyresö Kommun har beslutat att "från och med söndagen den 20 december stänger Tyresös bibliotek och idrottshallar. Dessutom stänger alla fritidsgårdar utom Nyboda fritidsgård." Läs mer på: Tyresö kommuns hemsida

Det innebär att idrottshallarna och ishallarna stänger för all verksamhet, undantaget är professionell idrottsverksamhet. Vidare stänger idrottens utomhusanläggningar för organiserad träning, men håller öppet för spontanidrott, även om omklädningsrummen stänger.

Det innebär för Hanvikens SK att ingen idrottsverksamhet bedrivs inomhus, med undantag för ishockeysektionens representationslag alltså Tyresö Hanviken Hockeys A-lag, som spelar i Hockey Ettan.

Organiserad utomhusträning är inte heller tillåten på Tyresö kommuns utomhusanläggningar, i enlighet med kommunens beslut.

Hanvikens SK:s huvudstyrelse har i enlighet med detta beslutat att stänga cafeterian på Trollbäckens IP. Däremot hålls föreningens Profilfritids öppet, så länge kommunens grundskolor är öppna.

Vi får hoppas att pandemin lägger sig, så att vi kan komma igång med den ordinarie verksamheten igen, så fort som möjligt.

Vi ser också framför oss att ny och mer detaljerad information kommer komma under nästa vecka.

Huvudstyrelsen

Huvudstyrelsen
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub