A-laget: Flera spelare ansluter.

Publicerad 2019-06-16 20:11
Vi har nu glädjen och meddela att flera spelare ansluter till THH-familjen.


Gustav Fröland, Philip Stattin och Pelle Carlsson har förlängt sina kontrakt med THH!

Gustav är en spelskicklig back som har skrivit på för en tredje säsong hos oss. Gustav avslutade säsongen på ett mycket bra sätt och vi hoppas och tror att han fortsätter så.

Philip som kom från Nacka förra säsongen hade en jobbig säsong med 2 stycken långvariga skador. Philip hann ändå visa att han är en nyttig lagspelare som kan spela både ytterforward och center och vi är glada att Philip ville förlänga och lyser med revanschsug kommande säsong.

Pelle Carlsson var en av 3 kaptener förra säsongen, vilket vi är mycket glada för. Pelle är viktig för laget på och utanför isen, en ledare som bidrar stort med sitt uppoffrande spel helt enkelt!

Förutom att spelarna ovan stannar välkomnar vi även William Gustafsson, Fredrik Wallman och Michael Lindberg till THH-familjen.

William Gustafsson och Fredrik Wallman är två hårt arbetande forwards med bra fart på skridskorna, hårt arbetande med ett bra skott och som producerar både mål och assist! William och Fredrik spelade båda senaste säsongen i Värmdö HC.

Michael Lindberg var en av Trångsunds centrar föregående säsong som numera kommer representera THHs färger nästa säsong! Michael är en nyttig tvåvägs center med ett stort spelsinne som vi hoppas mycket på!

Välkommen till THH!

Richard Hällsten
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md dunross
Md lions85
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub