WGIHW 2022 - Internationell fickhockey helg

Publicerad 2022-10-03 14:05
Wgihw 2022
Denna helg (8-9 oktober) är det en internationell flickhockey helg! Och den vill vi fira med er! Det kommer att bjudas på något skojigt och något gottis. Vi får därför mer istid för att försöka locka fler flickor att testa på världens bästa sport - Ishockey. Nu ser vi till att denna dag blir toppen, så sprid ordet om att flickor får komma och prova på att vara en del av flickhockeyskolan. Det är vi som är THH.

Hej!

Denna helg (8-9 oktober) är det en internationell flickhockey helg! Och den vill vi fira med er!

Vi får därför mer istid för att försöka locka fler flickor att testa på världens bästa sport - Ishockey.

De flickor som redan ingår i flickhockeyskolan är mer än välkomna att komma och gå lite som man vill (tänk er lite som allmänåkning fast bara för flickor). Detta är en chans för er att ta med vännen som alltid velat testa på, kusinen som är på besök från annan stad eller bara fortsätta öva på er skridskoteknik.

Flickor som går i flickhockeyskolan ska ha sina tröjor och full utrustning, för övriga gäller kravet på godkänd hjälm, halsskydd, skridskor och tjockare vantar. De flickor som kommer och provar på får låna en tröja att ha under ispasset, men ska lämnas tillbaka efter träningen.

Det kommer att finnas isledare på isen (som leder lättare övningar), lagledare i båset samt att vi försöker ordna så det går att slipa era skridskor för bästa möjlighet att utvecklas.

Nu ser vi till att denna dag blir toppen, så sprid ordet om att flickor får komma och prova på att vara en del av flickhockeyskolan.

Det är vi som är THH.

Jeanette Erixon
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md katach
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub