Utvisningarna sänkte Tyresö.

Publicerad 2018-12-29 11:05
HockeyEttans vårsäsong drog igång och tyvärr sänkte utvisningarna Tyresö.

Nu hade matchen som skulle inleda THHs fortsatta resa i HockeyEttan påbörjas. Utöver en mållös förstaperiod började andraperioden riktigt bra.

1-0 av Axel Steen och ca minuten senare 2-0 av Felix Liljegren. Tyvärr lyckades motståndet Trångsund reducera 11 (!) sekunder senare. 40 sekunder efter reduceringen drar hemmalagets Dennis Folke på sig en 2-minutare vilket Trångsund förvaltar väl; eller vad sägs om 2-2 efter bara, ännu en gång; 11 sekunder.

Dennis Folke lyckas ännu en gång dra på sig en 2-minutare för en "delaying the game" som verkställs när matchklockan visar 18:10 i period 2. Tyvärr innebär det att Trångsund ännu en gång lyckas göra mål och nu ta ledningen med 3-2 i spel 5-4.

Sista perioden blir en mållös sådan. Nu låter vi inte oss hänga läpp för det här nederlaget utan blickar framåt. Imorgon söndag väntar Nyköping borta och sedan väntar Segeltorp hemma torsdag 3 januari 2019.