Hockey TV nu även i Tyresö ishall!

Publicerad 2020-10-06 15:07
Sthlm header
Vi vill påminna alla om att det fortfarande är nolltolerans på publik på alla matcher och träningar i både Tyresö Ishall och i Fontanahallen på Trollbäckens IP, (utom för A-laget, de lyder under Hockeyettans regler).

Vi har under senaste tiden sett att det smyger in folk i ishallen och upp på läktaren och vi ber åter alla att respektera Stockholms ishockeyförbunds rekommendationer, speciellt nu när smittspridningen ser ut att öka markant i Stockholmsregionen igen. Vi ber er vid match att ni även meddelar detta till era motståndare med anhöriga.

Däremot kan vi med glädje informera att kameran för TV-filmning i Tyresö ishall nu är igång (Fontana klart sen tidigare) och det innebär att vi kan se alla matcher via svenskhockey.tv. Abonnemang köps via svenskhockey.tv och om du köper årsabonnemang kan du ange THH som favorit så tillfaller ett bidrag från svenskhockey.tv för varje förvalt årsabonnemang till föreningen.

Alla matcher kan ses direkt eller i efterhand på www.svenskhockey.tv

När ni skapat ett konto går det även att följa matcherna via Appen - SvenskhockeyTV (finns i AppStore och Google Play).

Matcherna produceras med en kameralösning som följer spelet med hjälp av A.I (Artificiell Intelligens) och innehåller grafik t.ex. laguppställningar, målgörare/assist, resultat och klocka.

Nu kör vi….

Styrelsen

Md svensk hockeytv
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub