Det börjar falla på plats med tränare!

Publicerad 2018-04-15 12:17
Tränare för J18 är klara liksom Blocktränare för A-blocket och B-Blocket!

När Tony Zabel började sitt arbete i THH för snart ett år sedan växte tidigt en tanke fram kring hur vi ska bygga en långsiktig, bra struktur och organisation för att ge våra lirare en bra hockeyutbildning inom THH.

Tonys första år inom THH har omfattat många olika delar: Massor av isträningar (allt från U9 till A-lag), planering, problemlösning och dialoger med tränare, lirare, föräldrar och andra ledare, bara för att nämna några.

När man jobbar mitt i det kan det vara svårt att få överblicken, men nu i backspegeln känns det som om många olika pusselbitar börjar falla på plats. Några exempel:

  • THH har rekryterat en ny Utbildningsansvarig Rickard Friedman som tillsammans med Tony säkerställer alla tränares utbildningsbehov.
  • Våra camper (sommar, höstlov, sportlov) har genomförts med Tony och camp-tränarna i nära samarbete kring bästa möjliga upplägg.
  • Våra engagerade lagföräldrar i olika åldrar har arrangerat ett antal cuper i våra hallar och våra ungdomslag har framgångsrikt spelat hundratals tränings- och seriematcher och gjort bra ifrån sig på cuper runt om i landet.
  • A-laget gjorde en stark avslutning och spelar i Div 1 även nästa år och J20 spelade upp sig till region-Elit!
  • Vi har rekryterat tunga namn till vår sportgrupp, bl a Johan Garpenlöv och Christian Due-Boije som ska bidra med sin kunskap och sina nätverk för att stärka THH på alla plan.
Ett fokus för kommande säsong har varit att skapa en bra struktur och bemanning kring juniorlagen och våra äldsta ungdomslag. Vi har nu glädjen ett meddela att följande kring tränare är klart:

J20 (som vi meddelat tidigare): Huvudtränare Andreas Pettersson med Fredrik Ingebo som assisterande.https://hanvikenssk.myclub.se/site_node/1475/nyheter/tranare-for-j20-sasongen-2018-2019

J18: Huvudtränare Patrik Bodin med Micke Edskär som assisterande. Både Patrik och Micke har ett gediget förflutet i THH där de följt sina söners respektive årskullar (00 samt 02) från hockeyskolan upp till där de är idag i J20 och J18.

A-blocks tränare: Christian Meek. A-blocket omfattar U16 och U15, dvs team03 och team04. Christians roll är att ansvara för att vi driver utbildning och träning i linje med THHs visioner och planer; på is, på barmark och i teorirummet. Till sin hjälp har Christian ett assisterande team som är fundamentala för att det hela ska fungera i praktiken – våra fantastiska och hårt engagerade tränare som jobbat med dessa lag genom åren. De assisterar i träning och utbildning och ansvarar för coaching vid matcher – allt enligt de instruktioner man enas om i blockets ledarstab.

B-blocks tränare: Tony Zabel. B-blocket omfattar U14 och U13, dvs team05 och team06. På samma sätt som för A-blocket bygger detta på ett fortsatt starkt engagemang från de tränare och ledare som redan finns runt dessa lag. De assisterar i träning och utbildning och ansvarar för coaching vid matcher – allt enligt de instruktioner man enas om i blockets ledarstab.

Med dessa tränare på plats ser vi riktigt ljust på vår förmåga att skapa en långsiktigt bra struktur för en bra hockeyutbildning inom THH! Vi ser också stora möjligheter i att under säsongen få en bra och öppen dialog mellan de olika tränargrupperna – något som verkligen gynnar alla inom THH, på kort och lång sikt!

Så välkomna alla tränare till en spännande säsong!
Peter Kjerfve
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub