Hockey TV i Fontanahallen!

Publicerad 2020-09-25 16:40
Svensk hockeytv
Fontanahallen har tillsammans med Svenska Ishockey Förbundet och Svensk Hockey TV AB utrustats med en helautomatisk produktionslösning vilket ger oss möjligheten att livestreama alla matcher från Ungdom (U12 och uppåt), J18, J20, TV-pucken samt ett urval av landskamper....

Tyresö ishall är under uppbyggnad och blir klar om ca 14 dagar.

Alla matcher som är registrerade i TSM kommer automatiskt finnas med i Svensk hockey tv, har ni träningsmatcher anmäler ni dem till kansliet så registrerar de matchen åt er. Ett bra alternativ till publikfria matcher och för er som vill se matchen i efterhand på www.svenskhockey.tv.

Totalt kommer det under säsongen 20/21 finnas 162 uppkopplade hallar i Sverige. Detta innebär att ni kan se alla era hemma- och bortamatcher från dessa hallar. Totalt kommer ca 30 000 matcher att visas i tjänsten denna säsong.

Alla matcher kan ses direkt eller i efterhand, när ni skapat ett konto kan ni även följa matcherna via Appen: Svensk Hockey TV (finns i AppStore och Googel Play).

Matcherna produceras med en kameralösning som följer spelet med hjälp av A.I (Artificiell Intelligens) och innehåller grafik t.ex. laguppställningar, målgörare/assist, resultat och klocka.

Glöm inte - möjlighet att tjäna pengar till din förening!

Vid köp av ett årskort, 995 kr/12 mån, har ni möjlighet att välja vår förening och därmed ge 200 kr/säsongskort till klubben. Så om t ex. 100 personer väljer vår förening, går 20 000 kronor oavkortat till klubben. Favoritförening kopplar du i samband med registrering, eller på "min sida/account" för dig som redan har ett konto och vill lägga till din förening, så det går att uppdatera om du missat det vid köp/registreringstillfället.

Tjänsten kan även köpas som månadsabonnemang för 129 kr/mån. Dessa abonnemang kan avlsutas när som helst men ger ingen intäkt till föreningen.

Det är vi som är THH!

Nu kör vi…

Styrelsen

Md logga
Md svenska ish
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub