Team J20

Vi tar pulsen på vår nya coach Mike!

Publicerad 2023-09-22 11:02

Berätta lite om dig själv och din hockey?

Ja vad ska man säga, jag är 28 år gammal varav 24 av dessa spenderats mer eller mindre i en ishall någonstans. Gjorde min senaste säsong som spelare här i föreningen innan skador satte stopp. Insåg väl ganska fort efter det att jag inte var kapabel till att leva ett normalt civiliserat liv utan hockey i min vardag, så det blev ganska naturligt att svida om till tränare. Är nu inne på min officiellt tredje fulla säsong som tränare varav första som head.

Hur känns det nu i försäsongen?

Det känns bra till stora delar där vi gjort mycket bra saker och lyckats komma ihop som ett lag på en så kort tid. Finns såklart mycket kvar att jobba på innan seriepremiär, men vi rör oss definitivt i en positiv riktning.


Laget?

Lagets styrka i fjol var nånstans gemenskapen och lagsammahållningen som spelarna själv uttryckt. I år är väl känslan detsamma, samtidigt som vi har ett lag som tydligt driver mot ett och samma mål både på ett personligt och gemensamt plan på ett sätt som man kanske inte känt nån gång tidigare på den här nivån. Grabbarna är hungriga att lära sig och vill allihopa ta steg närmre vårt A-lag hela tiden.



Målsättningen är att bygga vidare på det vi gjorde i fjol och ta det ytterligare ett steg längre. Från min sida handlar det väl om att när allt är sagt och gjort att grabbarna ser tillbaka på säsongen som den absolut roligaste hockeysäsongen, att de lärt sig mycket, och att de börjar förstå vad det innebär att spela seniorhockey så att de hela tiden kan ta steg närmre vårt A-lag.

Kan vi checka av dessa så är jag övertygad om att vi kommer kunna vinna en hel del matcher också vilket såklart är ett bra resultat och kvitto!

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub