Team J20

Vi tar pulsen på J20's kapten Ludwig Lindberg

Publicerad 2022-10-06 09:19
3 frågor till vår kapten Ludwig Lindberg.

Hur ser du som kapten på Er insatts så här långt?

Jag tycker vi har kommit igång på ett bra sätt, vi har en väldigt bra trupp som förhoppningsvis kan få med sig mycket vinster i vinter. Vi har väldigt roligt både på och utanför isen som förhoppningsvis kommer spegla av sig på vårat spel i serien. Starten på säsongen har varit bra då vi vann majoriteten av våra träningsmatcher samt spelade bra. De första två matcherna i serien spelade vi även där väldigt bra och lyckades vinna men den tredje mot Nacka blev tuff, vi gjorde inte riktigt det vi skulle vilket tyvärr ledde till att siffrorna rann iväg i slutet, men jag hoppas och tror att vi kommer hitta tillbaka till det spel vi har i oss vilket kommer bli väldigt roligt att både spela och att titta på!

Vad är ditt hemliga vapen för att få igång truppen?

Det hemliga vapnet för att få igång truppen vore väl ändå att se till att musiken som spelas i omklädningsrummet är bra och att Selling och Melle får gå lös med sina danssteg i omklädningsrummet.

Favorit pepp musik?

Favorit peppmusik personligen är vanligtvis klassisk gubbrock. Lagets favoritmusik är lite olika då vi försöker fördela musik spelandet mellan olika i laget för att hitta den som gör det bäst. Men det blir oftast en salig blandning av olika genrer.

Nina Saving
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub