Team J20

Tränare Emil Fürsten om läget i laget!

Publicerad 2022-10-10 21:59
Vi har bett vår J-20 tränare Emil att summera tankarna kring försäsongen, laget och målsättningen för denna spännande säsong.

Försäsong:

Vi har kört på med god närvaro sen i början av maj. Laget formades sakta men säkert under denna period och vi kände att vi hade en stabil grund att stå på. Under sommaren fortsatte rekryteringen, där vi känner oss väldigt nöjda med hur det blivit. I augusti klev vi på is och har kört på sedan dess. Vann 5 av 7 träningsmatcher och fortsatte att ta steg mot dit vi vill.

Laget:

Vi har en relativt ung trupp, där majoriteten är förstårsspelare i J20. Vi har en stomme som spelade i laget ifjol, blandat med spelare från vårt eget, och andra J18-lag. En bra grupp som trivs med varandra och där det finns en ambition att vilja bli bättre varje dag, vilket vi strävat efter i rekryteringen av spelare. Många spelare som inte spelat i serien tidigare, så vi kommer säkert behöva en del matcher för att växa in i det helt, vilket vi även sett under de inledande matcherna, där det varit upp och ner prestationsmässigt under matchernas gång.

Målsättning:

Målsättningen för oss som lag har spelarna fått sätta själva, och den är med all rätt högt ställd. Jag och Mike som tränare ser mer att målsättningen är att gå in i varje match för att vinna den, utveckla spelet som lag, utveckla spelarna individuellt för att ta dem ännu närmare vårt a-lag samt att alla ska tycka att det här har varit en av de roligaste säsongen när vi summerar den i efterhand.

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub