Veckobrev V 41

Hej!

Inför kommande veckan vill vi passa på att informera er om ett par saker.

Utan inbördes ordning:

Skicka gärna med lite extrakläder till era barn nu när vädret slår om lite.

Skulle det vara så att ni inte når oss på fritidstelefonen 070-233 48 01 så ring mig (Sebbe) på 0705606145 så försöker jag nå personalen på deras privata nummer.

Det är snart dags för höstlov och precis som tidigare lov så har vi då lovpersonal som kommer att jobba lite dessa tider. I övrigt är det just nu Fredde,Hanna,Hassan och Yasir som tillsammans får det att funka på dagarna. Vi försöker att alltid ha minst två personal på plats och i de fallen det är möjligt har vi tre stycken på plats till kl16.30

Svara gärna på detta mail och berätta om ert barn kommer att närvara V.44, detta för att jag/vi lättare ska kunna planera inför den veckan.


Kommande veckas aktiviteter är:

Måndag: King (med fötter och händer)

Tisdag: Fotboll/spontanfotboll

Onsdag: Fri lek

Torsdag: Burken i "skogen"

Fredag: Veckans tävling i en ny månadskamp

Vi nyttjar som vanligt ishallen om det finns möjlighet och när jag i veckan som passerade hörde mig för om tid för detta så fanns det möjlighet 3 av 5 av veckans dagar.

Nytt inslag är också att vi varje vecka kommer att köra veckans utmaning! Detta innebär att personalen kommer att utmana barnen och tvärtom på något tex stå på händer, hopp hopprep eller allt annat möjligt mellan himmel och jord. Varannan vecka är det personalen som bestämmer utmaning och varannan vecka är det barnen som bestämmer.


Ha en bra fortsatt helg och så hör ni av er om ni undrar över något!

Forza HSK :)

Hälsningar Sebbe och det glada gänget på Idrottsfritids

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub