Veckobrev V 34

Hej på er alla!

Hoppas ni haft en skön sommar och att ni är lika glada över att en ny termin börjar precis som vi är.

Vi öppnar nu på måndag som tidigare informerats om i sommarmailet, vi har valt att ha öppet sommartider tills skolan startar dvs 10-16. Lunch och mellanmål kommer att serveras och vi ser gärna att barnen har badkläder med sig varje dag nu under augusti månad.

Personalen känner ni sedan tidigare och på plats nu när vi startar upp kommer Fredde,Hanna och Hassan att vara, det känns väldigt skönt att dessa tre härliga personligheter kommer att hålla i aktiviteter och finnas på Idrottsfritids.Vi kommer att ligga på cirka 30 inskrivna aktiva ungdomar och då är det skönt att vara en stabil besättning på plats. Vi kommer även att kunna få se Filippa och Wilma som kommer att hoppa in under lov och enstaka dagar i kombination med sin skolgång, det känns också helt fantastiskt då båda dessa ungdomar gjorde en strålande insats under sommaren i personalstyrkan. Nytt för kommande termin är att det byggs en padelbana nere på vår idrottsplats och detta är tänkt att kunna vara ett nytt inslag i vår verksamhet. En annan nyhet under hösten kommer att vara att vi stramar åt ytterligare kring mobiler under vistelsen hos oss, målet är som jag skrev nät jag började i min roll att det ska vara HELT mobilfritt under våra dagar tillsammans med barnen och att rörelse och glädje istället ska gälla från start till mål.

Vi kommer att uppdatera er mer när vi är igång för fullt igen men tills dess så önskar vi er en fortsatt trevlig helg och så ses vi nästa vecka :)

Mvh

Sebastian och personalen på Idrottsfritids

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub