Friidrott Juniorgruppen

Härlig tävlingshelg vid Hammarbyspelen

Publicerad 2016-02-14 22:09
Team Rosa gjorde bra ifrån sig vid Hammarbyspelen

Söndagskväll och en intensiv tävlingshelg är avslutad ute i Sätrahallen. Det har varit en intensiv tävlingsperiod och efter Globengalan på onsdag kväll blir det några lugnare helger. Blickar kort tillbaka på tävlingarna i helgen och tänker följande;

  • Vid stafetten i fredagskväll hade vi fyra lag med för att ge så många som möjligt chansen att tävla i stafett. Det man ser är att tävling många gånger är bästa träning. Det var en härlig kämpaglöd hos alla i ett riktigt tufft motstånd då väldigt många lag hade endast löpare födda 2003. Det finns alltid saker att träna på vilket vi kommer göra framgent gällande t. ex. växlingar för samtliga lag men vi är riktigt stolta att se på det föredömliga sätt som alla genomför tävlingen. Vårt bäst placerade lag kom faktiskt 10:a av 26 lag och då ska vi komma ihåg att av de 9 lagen före oss var det endast ett lag som hade en löpare född 2004. I våra lag var majoriteten födda 2004 och dessutom var tiden snabbare än vad finallaget hade på Stockholm stadion i somras. Väl kämpat av alla lag!
  • Under lördagen och söndagen sattes en rad personliga rekord av samtliga aktiva vilket är riktigt glädjande. Dessutom kammade vi hem flera finalplatser och medaljer. Nämnas bör:
  • Samtliga -04 tjejer (Felicia, Thea, Ebba, Josefin, Karin och Filippa) satte personligt/tangerat personligt på 60 meter med Felicia Johansson till final och dessutom flera fina pers i kula, tresteg och 60 mh (där även Emma satte pers.). Därutöver fick Ebba ett fint silver i kula. Grattis!!
  • För 2003 tjejerna blev det flera fina personliga rekord, bl. a. i kula för Ella Nilsson och Ida Hjort samt för Alice Lind i höjd.
  • Bland killarna satte Ludvig Schönning personlig rekord på 60 meter, Adam Eriksson i& nbsp;60mh med finalplats och Oskar Niklasson i tresteg och 60mh. Därutöver vann Oskar Niklasson guld i samtliga sina starter. Grattis!! '
Niklas Eriksson
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md enenda 3
Md runnerstore
Hanvikens medlemmar har 20% rabatt på skor och kläder samt 10 % på elektronik och tillbehör hos Runners' Store. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Md agilo logga cmyk 01
Hanvikens medlemmar har 10-30 % rabatt på olika behandlingar hos Agilo-kliniken beroende på ålder/träningsgrupp. Klicka på bilden för villkor samt länk till bokning.
Md grow the x
”Vi gör strategi och modeller till vardag”
Md 040318 outlines version10
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub