Hsk banner 1170

Sommarbrev Hanvikens SK

Publicerad 2020-06-26 18:50
Hsk logga org  1
När nu sommaren är här, så ser vi tillbaka på den märkligaste våren på decennier. Någon utomstående kan kanske ha fått för sig att Hanvikens SK:s verksamhet har gått på sparlåga. Inget kunde vara längre från sanningen.

Föreningens alla sektioner har anpassat sin verksamhet och barn- och ungdomsverksamheten har pågått under hela coronapandemin. Vår cafeteria har varit öppen, men enbart för att ta med sig varorna ut i det fria. Summa summarum kan vi konstatera att vi haft en hektisk vår och att vi såklart anpassat oss, men verksamheten har fortsatt med hög intensitet, i linje med våra värdeord - glädje - gemenskap – utveckling.

Krisen har också påverkat föreningens ekonomi negativt. Hanvikens SK sökte ungefär 600 000 kronor i kompensation för förlorade intäkter och ökade kostnader. Det är uppenbart att den miljard som regeringen avsatt till idrotts- och kulturliv inte har räckt, men samtidigt är vi mycket glada över att ha tilldelats 218 000 kronor i stöd.

Den här sommaren kommer vi de flesta av oss att semestra inom Sverige och på hemmaplan. Därför känns det väldigt rolig att presentera Hanvikens samarbete med Elite Hotels! Nu kan vi medlemmar njuta av hotellavkoppling på 39 hotell över hela landet – till 20 % rabatt. Hanvikens SK får extra intäkter för varje bokning som görs med vår erbjudandekod, KLUBBHSK. Mer info finns på vår hemsida, www.hanvikenssk.se

Hanvikens SK har skrivit under ett samarbetsavtal med Tyresö Kommun där föreningen mot ersättning kommer genomföra nattvandring i Trollbäcken på fredagar och lördagar under sommaren. Nattvandringen kommer genomföras i grupper om tre personer och kommer besöka badplatser, Trollbäckens centrum och skolgårdar. Alla föräldrar kommer kontaktas av respektive sektion och tillfrågas om att delta i nattvandringen. Den som är över 25 år får gärna delta och gör det enklast genom att kontakta sin sektionsordförande.

Nu när sommaren är här stänger vårt kansli, men Madeleine och Jenny är tillbaka igen i augusti.

Avslutningsvis vill jag ta chansen att tacka alla ledare och föräldrar som på ideell basis gör så att vår verksamhet kan genomföras. Utan er skulle det inte finnas ett Hanvikens SK.

Glad sommar!

Mathias Tegnér

Ordförande, Hanvikens SK

Mathias Tegnér
Md hsk logga org  1
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub