Vallentuna
Det blev vinst för A-laget borta mot Hockeyettanlaget Vallentuna under onsdagskvällen.

Onsdagskvällen spenderades i Vallentuna där ortens lag stod för motståndet.
Vallentuna har många år i Hockeyettan bakom sig och är ett stabilt lag från den övre serien.

Matchen hade gått 27 sekunder då Vallentunas Jesper Schiöler stänkte in ett skott i Johan Johansson's plockkryss.
Det var nog inte riktigt menat att hamna i just det hörnet så att skottet ställde Johan totalt.

Första perioden var helt och hållet Vallentunas spelmässigt då vi fick jaga puck och spelare med väldigt mycket fokus på egen zon.
Dock så var det vi som drog det längsta stråt resultatmässigt då vi gick till pausvila med ledning 1-2 genom mål av Charlie Ahlberg som resolut tryckte in pucken bakom Vallentunas målvakt efter 19.10, efter 19.58 så gjorde Tim Andersson (enligt protokollet) 1-2 genom att sätta pucken i en lucka som inte fanns.

Andra perioden styrde vi helt och hållet då det var omvända roller och Vallentuna fick jaga oss istället.
Den tredje perioden var en jämnare historia spelmässigt.

Det är väldigt kul att jobba med truppen då man märker att alla spelare lyssnar samtidigt som man aktivt bidrar och stöttar sina lagkamrater.