Tränare för J20 säsongen 2018/2019

Publicerad 2018-04-09 20:53
J20 tr nare
Det är med stor glädje vi kan meddela att Andreas Pettersson är klar som huvudtränare för J20 säsongen 2018/2019. Andreas har en minst sagt spännande och gedigen idrottsbakgrund och vi hälsar Andreas hjärtligt välkommen till Tyresö Hanviken Hockey! Sedan tidigare är det klart att Fredrik Ingebo är kvar som assisterande tränare i J20. Fredrik kom in i föreningen runt jul 2016 och har tidigare tränat flera junior- och seniorlag, bland annat AIK J18 under tre säsonger. Sportchefen Tony Zabel säger att "Nu kan vi jobba vidare med utveckling och utbildning av klubbens juniorer. Detta tränarpar ligger i linje med klubbens ambitioner att ta steg och bli bättre för varje år."

Andreas Pettersson har arbetat som idrottslärare i ungefär 20 år. Han har även arbetat som hockeytränare på Red Bull Salzburgs akademi, undervisat i ishockey (instruktör på Hockeygymnasium), fotboll (instruktör på Hammarby akademi). Andreas har även arbetat som sportchef för FoC Farsta hockey under tre år.

Andreas har haft tränaruppdrag inom Hockey, fotboll och innebandy och är JS2 utbildad. Inom Hockeyn har han haft följande tränaruppdrag:

-Foc Farsta, Hockeyskola – A-lag

-Haninge HC J20 och Hockeygymnasium

-Red Bull Salzburg Akademi, J20, J18, U16 och U12

-Trångsunds IF, A-lag

-Värmdö HC J18

Andreas har själv spelat hockey, fotboll och innebandy på hög nivå.

Johan Österman
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub