THH - VÄSBY IK 1-3

Publicerad 2018-09-06 09:56
Thh vik 20180905
Näst sista träningsmatchen som spelades mot topptippade Väsby IK slutade i förlust.

När pucken släpptes visste vi att det skulle bli tufft.

Vi har haft en tung träningsperiod som inneburit att våra spelares kroppar har varit trötta och slitna.
Detta brukar kunna innebära att när man väl fått in sjukdomar så sprids dom i truppen.
I onsdagens match så saknade vi en hel femma och fick fylla upp med tre stycken J20 spelare som inte gjorde bort sig.
Hannes Öberg, Anton Frölin och Adam Bodin kommer vi garanterat att få se mer av.

Matchmässigt så var det inte ojämnt alls utan spelet böljade på bra åt båda håll så att båda lagens målvakter fick jobba sig varma.

Efter 16.14 i den första perioden så gjorde vi matchens första mål efter att vi etablerat press runt Väsbys kasse.
Målskytt belv Emil Leijon, framspelad av Ahlberg/Öst.

9.04 in i den andra perioden så kvitterar Väsby vår ledning genom Johannes Nilsson på passning från Nick Hedemyr.
Detta skedde efter att vi precis blivit fulltaliga efter spel 3 mot 5.

Den tredje perioden hinner bara bli dryga 2 minuter gammal när Gustav Fröland åker ut för en slashing.
Detta ger Väsby ett gyllene läge att bomba Hugo i mål.. Det tar cirka 40 sekunder innan Nick Hedemyr parkerar framför kassen och klipper in ett direktskott mellan benen på Hugo. Passen kom från Fredrik Falk och Johannes Nilsson.

1-3 kom efter cirka halva den tredje perioden då Ludwig Wiita Adamsson drog till från halvdistans, passen kom från Felix Dahlgren och Mikael Lengmo

Det vi får ta med oss från denna matchen är att vi kan spela jämt mot bra lag även när vi är kort med folk.
Vi tar även med oss hur utsatta vi kan vara när sjukdomarna infinner sig i truppen.

Nästa onsdag tar vi emot Vallentuna hemma, välkomna då...

OCH !! Glöm inte att köpa säsongskortet som ger dig inträde till samtliga hemmamatcher.

THH - VÄSBY IK 1-3 (1-0, 0-1, 0-2)