Thh vallentuna 20180912
Onsdagskvällen spenderades med ett genrep mot Vallentuna som har gått riktigt bra på försäsongen.

Vallentuna har även dom spelat ett antal träningsmatcher.
Bland annat har man slagit seriekonkurrenterna Väsby och Sollentuna.

Ikväll blev det en tät match där vi stoppade Vallentuna effektivt över hela banan och tillät avslut utifrån.
Samtidigt så såg det bra ut framåt, dock får vi ta med oss att vi måste göra mål på de chanser vi skapar.
Vi hade ett antal riktigt bra chanser i denna match som vi inte lyckades att förvalta.

Den första perioden blev en period av att "känna på varandra" och den slutade mållös.
Dock så fick båda lagen chansen att slipa på sitt PP och boxplay då det utdömdes fem utvisningar.
THH försavrade sig i ett 3-5 spel galant.

I den andra perioden så tog vi ledningen med 1-0 efter 14.35 då Jesper Lindberg parkerar skridskorna framför mål.
Rasmus Kronstrand serverar en riktig delikatess till William Garpenlöv som lägger in den mot bortre stolpen där Lindberg styr in pucken.
Perioden slutar 1-0 till THH

Efter 6.46 i den tredje perioden så får THH spela med en man mindre i 5 minuter.
Tyvärr så blir detta lite tufft och Vallentuna kan sätta reduceringspucken efter 10.54 genom Oskar Söderberg, framspelad av Carlsson/Schiöler.
16.53 in i perioden så tar vi åter ledningen då Gustav Fröland krigar in pucken efter att Kronstrand/Öst assisterat.
Som matchen ser ut i detta läget så har vi koll på vad som händer, dock så får Vallentuna ett två mot ett-läge där pucken tar olyckligt på vår back och ställer Due Boje i målet. Målet tillskrivs Lukas Paulson, assist Stenbacka.

I och med att matchen slutar 2-2 vid full tid så väljer lagen att köra OT med spel 3 mot 3.

Där avgör Vallentuna efter 1.52 genom mål av Isak Andersson, assisterad av Trojmar/Östman.

Nu laddar vi för bortapremiären mot Enköping.