Snöplig förlust för A-laget.

Publicerad 2018-12-05 21:35
​A-laget for till Hudiksvall för bortamatch i Hockeyettan.

Ett tidigt baklängesmål redan efter 1 minut och 3 sekunder kunde släcka hoppet för många THH-anhängare som på förhand visste om att ett av seriens formsvagaste lag skulle möta ett av seriens formstarkaste (Hudiksvall är inför matchen obesegrade).

4 minuter in i andra perioden utökade hemmalaget ledningen till 2-0. En viss gnutta av hopp tändes dock när Emil Leijon reducerade målresultatet till 2-1 i spel 4-3.

Hoppet fanns kvar ända in i slutet av matchen och ett absolut sista försök från THH genom att plocka ut målvakten med matchuret på 19:15 i period 3 om att jaga en kvittering. Dock dog hoppet emellertid omgående då Hudiksvall kunde göra 3-1 i öppen bur med 30 sekunder kvar av matchen.

Nu laddar vi batterierna och fortsätter jaga 3 poäng i nästa match som är söndag 9 december borta mot Väsby.