Information från THH Styrelsen

Publicerad 2021-01-23 13:49
Thkhsk logo tyres  hanviken original rgb
Efter regeringens presskonferens den 21 januari stod det klart att vi kan öppna upp för ytterligare organiserad verksamhet. Det som nu är beslutat gäller från måndag den 25 januari till i första hand söndag den 7 februari.

Tyresö kommun har tagit följande beslut med anledning av pandemilagen och de nya besked regeringen och Folkhälsomyndigheten lämnade.

All organiserad idrottsverksamhet, både inomhus och utomhus, för barn födda 2005 eller senare startas under förutsättning att verksamheten kan bedrivas på ett smittsäkert sätt. Träning inomhus är inte tillåten för ungdomar födda 2004 och tidigare. Omklädningsrummen kommer vara öppna för tillgång till toalett och handtvätt. De ska däremot inte användas för samlingar eller ombyte. Antalet personer är begränsat i alla lokaler. På plats i våra idrottsanläggningar har vi skyltar för att informera om det maxantal som gäller för respektive anläggning/plats. Se bilaga.

För mer information och konkreta råd vad som gäller för anpassad idrottsverksamhet hittar ni på https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

Efter diskussioner med kommunen har vi kommit överens om att följa deras riktlinjer i respektive ishall.

Inga ombyten, duschning, samlingar eller möten får ske i omklädningsrummen. Endast knytning av skridskor, hjälm, handskar

Spelarna måste komma så ombytta som möjligt

Fontana hallen: Ingång samt utgång till omklädningsrummen ska ske genom dörrarna på baksidan av ishallen längs med fotbollsplanen. Vilket rum som man skall ha står på skrivet på Whiteboardtavlan som sitter på utsidan av ishallen vid ingången till kafeterian.

Fontana hallen: Ingen fys på hyllan

Tyresö vallen: Ingång samt utgång till omklädningsrummen ska ske genom dörrarna på baksidan av ishallen längs med fotbollsplanen. Vilket rum som man skall ha står på skrivet på Whiteboardtavlan som står på utsidan av ishallen vid dörrarna in till omklädningsrummen. Obs! Ingång samt utgång får endast ske genom den dörr som anvisats för laget. Ex Har man fått omklädningsrum 3 så går man in och ut igenom den dörren som det står 3 på.

Samling skall ske utanför ishallen. ca 15 minuter innan inpasset startar går man in för att sätta på skridskor.

Huvudentrén till ishallen kommer att vara låst.

Man går inte ut i ishallen innan det andra laget har lämnat isen och har gått in i omklädningsrummet.

Max 6 personer i omklädningsrummet samtidigt

Smittläget är fortsatt allvarligt - du gör skillnad

Styrelsen

Mikael Westford
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub