Seriepremiären är avklarad, dock med ett resultat som vi inte hade önskat oss att starta serien med..

Äntligen så har serien dragit igång för vår del.
Premiären spelades borta mot Enköpings SK som är ny i Hockeyettan Östra då de tidigare spelat i den västra serien.

Det blev en ganska kämpig match för vår del då vi spelade en del i numerärt underläge.
Början blev ganska jämn och trevande där båda lagen kände lite på varandra.

Efter dryga 13 minuter spelade så fick vårt bås en tvåminuters utvisning för sportsligt uppträdande då en motståndarklubba var uppe i ansiktet på en av våra ledare, denns skyddade sitt ansikte och råkade greppa klubban. Sånt händer när man reagerar instinktivt.
I detta numerära underläge drog vi faktiskt det längsta strået då Daniel Wigren pricksköt in 0-1 bakom Simon S.t Cyr i Enköpingsmålet.
Passen kom från Tim Andersson.
Efter 16.12 så replikerar Enköpings Jesper Sojé då han kvitterar till 1-1 framspelad av Berkerud.
Det dröjer inte mer än 37 sekunder innan det är dags igen... 2-1 till Enköping genom Mattias Johansson (Alenbring/Johansson)

Den andra perioden hinner bli dryga två minuter gammal när trean sitter genom Simon Cederborg-Nilsson (A. Soje/Alenbring).
Efter 6.36 så utvisas Pelle Carlsson två minuter för hakning, efter 7.57 åker även David Olsson ut för en hakning och spela 5 mot 3 väntar.
Detta utnyttjar Enköping och när det bara återstår en sekund av Pelle Carlssons utvisning så slår Hampus Wallin in 4-1 (Johansson, Andersson).

Efter 14.52 så drar Emil Leijon på sig en tvåminutare som även den blir ödesdiger... 5-1 genom Mattias Johansson (Smids/A. Sojé)

Den tredje perioden blir ganska händelselös resultatmässigt, lagen ådrar sig varsin tvåminutare i början.
Det blir lite grinigt vid slutsignalen, detta ger lite mer minuter i protokollet.

Nu laddar vi inför hemmapremiären på onsdag då Nyköping Gripen kommer och hälsar på.

Glöm inte att lösa säsongskortet i entrén.