En sammanfattning av projektet ALLT ÄR MÖJLIGT

Publicerad 2019-04-11 18:51
När vi sammanfattar första dagen av projektet ALLT ÄR MÖJLIGT som ägde rum i Kvarnhjulets lokaler lördagen 30 mars 2019 så är känslan; DET HÄR BLEV RÄTT.

Anledningarna till denna känsla är förstås flera, men den största anledningen var nog att det fanns ett stort engagemang bland deltagarna som hade livliga diskussioner under hela dagen.

Under dagen hade vi fyra föreläsningar;

  • Johan Österman, ordförande i Tyresö Hanviken Hockey gav en bra bild från såväl historia som fram till dagens THH.
  • Björn Hellqvist, projektledare för nya hallbygget på Tyresö kommun informerade om THHs nya hem i och med den nya ishallen som beräknas så färdig hösten 2021.
  • Ulf Rustas, sport och föreningsutvecklare på Stockholms Ishockeyförbund informerade om förbundets tankar i nuet men även i framtiden där det finns ambitioner som sammanfaller med vårt projekt där tydligheten kring bra verksamhet på hemmaplan var påtaglig.
  • Ingemar Linell, tidigare tränare för Sveriges landslag i handboll avslutade föreläsningarna med hur man tänker "utanför boxen". Med enkla medel i Danmark har det resulterat i ett ökat intresse för handboll på andra sidan Öresund. Bl.a. utvecklade Ingemar samspelet mellan spelare, ledare och föräldrar på ett sådant sätt som öppnade mångas ögon.


Med hänsyn till det stora engagemanget som fanns hos deltagarna fick alla föreläsare dra över en kvart var vilket vi fått mycket positiv feedback på hos såväl föreläsare som åhörare. Positiv feedback erhölls även över fika, frukt, mat och kaffe som ordnats på ett föredömligt sätt och för att bara citera en av de alla deltagarna; "det här är som värsta konferensen på jobbet".

Inför dagen skickades ett frågeformulär i tio huvudområden ut. Dessa insända synpunkter behandlades efter lunch och gruppen delades in två mindre grupper som tog fem områden var. Diskussionerna satte omgående fart kring alla bord och det framkom såväl lösningar samt ytterligare tankegångar.

När vi efter hela 6 timmar och 21 minuter avslutade den första gemensamma arbetsdagen i projektet ALLT ÄR MÖJLIGT, kunde vi alla konstatera att föreningens spelare, ledigare och föräldrar fått möjligheten och framföra sina synpunkter vilket naturligtvis är något som vi ska förvalta väl och jobba vidare med.

De bästa bärarna är de positiva deltagarna på denna dag och det är till er som vi vill rikta ett speciellt TACK till för att ni på ett engagerat sätt deltog och förhoppningsvis kommer ni även att föra kunskaperna från ALLT ÄR MÖJLIGT vidare i en positiv anda inom föreningen.

Projektet vill vi fortsätta driva vidare i positiv anda, med samma värme som solen gav till den annars så klarblåa himmeln när vi gick in Kvarnhjulets lokaler lördagen den 30 mars 2019 med sikte på att bli en bättre förening, eller varför inte bäst i Stockholm och om man får drömma sig ännu längre bort i drömmarnas värld där ALLT ÄR MÖJLIGT så kan man ju även bli bäst i världen – tillsammans skapar den framtid vi vill ha.

#detärvisomärthh

Richard Hällsten
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub