A-laget: Oerhört tung förlust mot Segeltorp.

Publicerad 2019-01-03 23:29
THH föll med minsta marginal i målsnål match.

Det var chansernas match när THH föll med absolut minsta marginal mot Segeltorp där målvakterna Marcus Due-Boije och Rasmus Hedström flertalet gånger fick visa prov på hårt anfallsspel från respektive lag.

Efter att Simon Svahn vunnit pucken efter hård kamp bakom egna kassen vänder spelet snabbt och Felix Liljegren slår 1-0 halvvägs in i första perioden.

4 minuter in i andra perioden får THH en utvisning som gästerna förvaltar mycket väl; eller vad sägs om kvittering efter 43 sekunder? Tyvärr så kändes det som att musten gick ur några av THH-spelarna då Segeltorp tog över spelet och raddade upp chans efter chans mot Due-Boije i hemmakassen.

Trots att Segeltorp gör 12-2 06:54 in i period 3 ger inte THH upp utan fortsätter att kriga på. Bästa chansen till kvittering får Charlie Ahlberg när han träffar den kryssribban med ett par minuter kvar.

Nästa hemmamatch är 9 januari kl 19.00 när Hammarby kommer på besök. Bilder från matchen kan du naturligtvis se på Facebook, där har vi även publicerat en video med tränare Martin Weel Sanne som vi tog ett snack med inför matchen.