A-laget, en vinnare igen.

Publicerad 2018-12-12 22:11
​THH vann årets sista match.

Inför sista matchen i HockeyEttan 2018 var den stora frågan, vem tar sistaplaceringen - Tyresö eller Trångsund?
Inför hela 224 åskådare, vilket ändå får anses vara en helt okej siffra med tanke på att två av serien absolut formsvagaste lag skulle göra upp om jumboplatsen.

Dennis Folke, assisterad av Daniel Wigren och Pelle Carlsson visade vägen och hittade målet redan efter 56 sekunder. Efter exakt halva matchen var det dags för THHs andra mål.

I tredje perioden var skönspelet över, Trångsund gick för reducering medans THH delvis försvarade sin ledning, exempelvis dröjde det över 5 minuter innan THH fick första skottet på mål.

Trångsund fick en reducering i spel 5-4 efter att Daniel Wigren åkt ut för en holding. Noterbart är att Trångsunds mål även gjordes i ett läge då Marcus Due-Boje i målet tappat klubban också. William Garpenlöv gav THH på nytt luft under vingarna genom sitt 3-1-mål och Felix Liljegren punkterade matchen i öppet mål.

I skrivande stund är det inte klart när nästa hemmamatch för A-laget är. Klart däremot är att THH vann årets sista match. Lika klart är det att THH inte hamnade sist i tabellen.

A-laget är åter en vinnare!




Richard Hällsten
Md pic 0257
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub