Fotboll

Silly Season: Jonathan Avernäs är tillbaka och utlåningsavtal med Akropolis

Publicerad 2017-06-01 12:24
Jonte
Jonte (till höger på bilden) är tillbaka!
Jonathan Avernas återvänder till Hanvikens SK efter en kort utflykt till division 1-laget Enskede IK.

Alla som sett Hanvikens herrlag på senaste tiden kan konstatera att det gått troll i målskyttet men ibland kan frälsningen vara närmare än någon har anat. Förra årets skyttekung Jonathan Avernäs är nämligen tillbaka i den helröda tröjan.

-Här kan vi snacka om perfekt tajming. Vi är otroligt glada att få tillbaka Jonte i laget, han kan vara den pusselbit som saknats för en riktigt bra säsong, kommenterar HSK-tränaren Jonas Holtbäck nyförvärvet.

Den som vill se Jonte i HSK får dock ge sig till tåls. Övergångar från proffsklubbar till amatörklubbar omfattas nämligen av en 30 dagar lång karenstid varför Avernäs inte kommer vara tillgänglig för spel förrän till nästa veckas hemmamatch mot Ängby IK.

Vidare på transferfronten har Hanviken gjort klart med ett utlåningsavtal med division 1-klubben Akropolis. För närvarande gäller avtalet två spelare - Sebastian Larsson, en målvakt med sin fotbollsuppfostran i AIK, och Carl-Johan Ågren, en mittfältare med ungdomslandskamper på meritlistan - som båda är tillgängliga för spel redan i fredagens match mot Konyaspor..

-Det här är ett spännande grepp av föreningen och jag vet att vår ordförande Mathias Taubermann jobbat hårt för att ro det hela i hamn. Sedan får vi se vart det hela tar vägen då ramarna för samarbetet naturligtvis inte är helt cementerade än, kommenterar Holtbäck nyheten.

Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub