Fotboll

Ny målvaktstränare för elvamannasidan klar

Publicerad 2017-08-08 16:07
Img 1334
Fredrik Wallgren - ny målvaktstränare i föreningen
Fredrik Wallgren, som tidigare varit ungdomstränare i föreningen, är klar som målvaktsansvarig för hela elvamannasidan från och med vecka 33.

Fredrik Wallgren, som har en målvaktsbakgrund i alla de tre stora Tyresö-klubbarna Hanviken, Tyresö FF och BK Saturnus, kommer att gå in som målvaktstränare för hela elvamannasidan i Hanviken med omedelbar verkan. Wallgren tjuvstartade sitt uppdrag redan i juni då han tog över ansvaret för herrlagets målvaktsträning. Det har fortlöpt till allas stora belåtenhet och nu ökas alltså ansvaret till att gälla samtliga målvakter på elvamannasidan i föreningen.

-Vi är oerhört nöjda med den här lösningen. Fritte kommer att ha ett helhetsansvar för all målvaktsutbildning i föreningen vilket innebär, om det här samarbetet håller på lång sikt vilket vi hoppas, att vi får kontinuitet och möjlighet till en samsyn på målvaktsutbildningen i föreningen. På det sättet kan vi förvalta det rika arv som den här föreningen har avseende målvakter, kommenterar Hanvikens sportchef Jonas Holtbäck nyheten.

De praktiska detaljerna kommer att meddelas via mejl från den sportsliga ledningen i slutet på den här veckan.

Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub