Corona information träning från 16 Januari

Publicerad 2021-01-16 17:34
Nya förutsättningar och en kreativ lösning för ungdomsidrotten ger oss nu klartecken för träning i en annorlunda form.

Under gårdagen den 15 Januari så meddelade Smittskydd Stockholm att det från och med den 16 januari går det bra att bedriva organiserad föreningsledd träning utomhus i Stockholms län. Läs mer här på Smittskydd Stockholms hemsida.

För oss som friidrotts sektion innebär det nu att vi måste tänka nytt och strukturera upp vår träning på ett annorlunda men också spännande sätt.

Våra grupper får därför från idag (16 Januari) bedriva träning i organiserad form på icke kommunala anläggningar t.ex. i Alby eller i annan lämplig skog och mark. Respektive träningsgrupp kommer därför återkomma med besked kring hur er träningsgrupp väljer att organisera detta.

Kommunerna i Stockholm län där Tyresö ingår har också fått i uppdrag att från den 18 januari successivt se över ifall de kan öppna de kommunala utomhusanläggningar som tidigare hållits stängda, I vårt fall rör det sig framförallt om Trollbäckens IP. Förening ska därför inte organisera träning på Trollbäckens IP, förs än vi fått godkänt på detta av vår kommun.


Vänliga hälsningar

Annika Nilsson & Michael Pettersson

Michael Pettersson
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md enenda 3
Md runnerstore
Hanvikens medlemmar har 20% rabatt på skor och kläder samt 10 % på elektronik och tillbehör hos Runners' Store. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Md agilo logga cmyk 01
Hanvikens medlemmar har 10-30 % rabatt på olika behandlingar hos Agilo-kliniken beroende på ålder/träningsgrupp. Klicka på bilden för villkor samt länk till bokning.
Md grow the x
”Vi gör strategi och modeller till vardag”
Md 040318 outlines version10
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub