Hsk banner 1170

HSK i samarbete med Tyresö

Publicerad 2020-06-30 09:00
20200624 avtal tyres  kommun
Hanvikens SK har skrivit under ett samarbetsavtal med Tyresö Kommun där föreningen kommer organisera nattvandring i Trollbäcken på fredagar och lördagar under sommaren. I förra veckan skrevs kontraktet under och den första nattvandringen sker den 3:e juli.

I förra veckan skrev Hanvikens SK och Tyresö Kommun på ett avtal, där föreningen mot ersättning kommer genomföra nattvandring i Trollbäcken på fredagar och lördagar. Nattvandringen kommer genomföras i grupper om tre personer och kommer besöka badplatser, Trollbäckens centrum och skolgårdar.

- Det är glädjande att vi i Hanvikens SK kan hjälpa till och bidra till trygghet i vår kommun under sommaren, säger Mathias Tegnér, ordförande huvudstyrelsen i Hanviken. Sedan är det viktigaste vi gör för tryggheten i kommunen vår ordinarie idrottsverksamhet, fortsätter han.

Alla föräldrar kommer kontaktas av respektive sektion och erbjudas att delta i nattvandringen. Den som är över 25 år får gärna delta och gör det enklast genom att kontakta sin sektionsordförande.


Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub