HSK i samarbete med Tyresö

Publicerad 2020-06-30 09:00
20200624 avtal tyres  kommun
Hanvikens SK har skrivit under ett samarbetsavtal med Tyresö Kommun där föreningen kommer organisera nattvandring i Trollbäcken på fredagar och lördagar under sommaren. I förra veckan skrevs kontraktet under och den första nattvandringen sker den 3:e juli.

I förra veckan skrev Hanvikens SK och Tyresö Kommun på ett avtal, där föreningen mot ersättning kommer genomföra nattvandring i Trollbäcken på fredagar och lördagar. Nattvandringen kommer genomföras i grupper om tre personer och kommer besöka badplatser, Trollbäckens centrum och skolgårdar.

- Det är glädjande att vi i Hanvikens SK kan hjälpa till och bidra till trygghet i vår kommun under sommaren, säger Mathias Tegnér, ordförande huvudstyrelsen i Hanviken. Sedan är det viktigaste vi gör för tryggheten i kommunen vår ordinarie idrottsverksamhet, fortsätter han.

Alla föräldrar kommer kontaktas av respektive sektion och erbjudas att delta i nattvandringen. Den som är över 25 år får gärna delta och gör det enklast genom att kontakta sin sektionsordförande.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub