Hsk banner hsk sportklubb 2021 1170px

Hasse Gynges minne

Publicerad 2021-02-18 14:00
20210114 hasse gynge
Vår mångårige hedersmedlem Hasse Gynge somnade in i januari som vi har berättat om tidigare på hemsidan. Nu inrättar vi fonden till Hasse Gynges minne, för de pengar som skänkts till föreningen i samband med begravningen. Vi är djupt tacksamma till Hasses dotter Lotta Gynge och övriga anhöriga, som valt att be om att minnesgåvor efter Hasse ska riktas till föreningen. Vi tackar för alla gåvor som inkommit som totalt uppgår till nästan 100 000 kronor.

Nu inrättar Hanvikens SK fonden till Hasse Gynges minne, som efter familjens önskan kommer användas till förmån för barn- och ungdomsidrott i föreningen.

Hasse Gynge avled efter en kort tids sjukdom, med sina närmaste närvarande den 12:e januari. Föreningen sörjer fortsatt Gynge samtidigt som vi minns vad han gjort för Hanvikens SK.

Hasse Gynge var genom åren mycket generös mot vår förening och har varit en av Hanvikens SK största sponsorer. Bland mycket annat skapade och finansierade han, tillsammans med Allan Blomkvist, tidningen "HSK Nytt".

Mathias Tegner, ordförande huvudstyrelsen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub