Fotboll F12

Infobrev december 2020

Publicerad 2020-12-13 08:37
Vi pratar bl a om träningarna framöver, intresse om nästa säsong och önskar alla en riktigt god jul!

Säsongen 2020

Julen börjar närma sig och med det slutet på vår första säsong med tävlingsmatcher i Sanktan. Vi har haft två lag i Sanktan där vi spelat totalt 25 matcher. Glädjande är att vi nästan dubblat antalet tjejer i laget sedan slutet av förra säsongen!

Träningar

Vi kommer fortsätta träna till den 15/12 och sedan tar vi julledigt till v2. Från v2 kommer vi träna inomhus på lördagar kl 10-11 i Trollbäckshallen på Kumla skola. Vi hoppas kunna fortsätta träna utomhus på tisdagar till dess att vädret stoppar oss. Vi har inte fått besked om detta än men det kommer framgå i kallelserna som går ut från MyClub vart vi ska vara, så var extra noga med att läsa dessa.

Kom ihåg att anpassa klädsel efter väder när vi är utomhus. Hellre lite för mycket kläder som man kan ta av än för lite så tjejerna fryser.

Säsongen 2021

Vi kommer i början på nästa år planera för säsongen 2021. Redan nu vet vi att vi kommer fortsätta spela Sanktan. Men innan nyår behöver vi bestämma hur många lag vi ska spela med. Planen just nu är att fortsätta med två lag, men det förutsätter att vi är tillräckligt många tjejer som spelar. Vi hoppas att alla vill fortsätta spela fotboll, men om det är någon som inte vill fortsätta så vore det bra om ni meddelar någon av oss ledare om detta. Våra kontaktuppgifter finns här på hemsidan.

Lagledare sökes

Vi har tidigare flaggat för att vi behöver en lagledare som hanterar inbjudningar till matcher, träningar, har kontakt med klubben osv. Alltså en helt administrativ post. Detta behov finns fortfarande, så om du vill hjälpa till med detta kontakta någon av oss ledare.

Hemsidan

På hemsidan hittar ni relevant information runt laget. Gör den till favorit, lägg till den i läslistan eller hemskärmen på telefonen.

https://hanvikenssk.myclub.se/fotboll/fotbollf12


God jul och gott nytt år från oss alla ledare!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub