U18 föll i årets sista seriematch

Publicerad 2018-10-22 09:49
Image u18 stocksund
Efter fint spel i 65 minuter förlorade U18 mot Stocksund

U18 avslutade säsongen mot Stocksund på bortaplan, och fick tyvärr lämna Danderyd med en förlust, 3-2. Spelet värmde dock verkligen - bollen gick ofta som på ett snöre mellan spelarna i U18. Halvleken slutade mållöst med ett klart övertag för U18. I andra halvlek gör bortalaget två mål inom loppet av 13 minuter och det fina spelet fortsätter. U18 är nära 3-0 efter ett skott i stolpen. Därefter vänder matchen totalt och glider laget ur händerna. Stocksund avslutar starkt och gör tre mål de sista 20 minuterna.

Sammantaget kan U18 vara nöjda med säsongen. Vårsäsongens avslutning med flera segrar mot tänkta topplag är höjdpunkten. När serien drog igång igen efter sommaren kom laget inte riktigt upp i nivå. Tre uddamålsförluster mot några av topplagen satte sin prägel på resten av höstens matcher.

Alla spelare har utvecklats enormt mycket under året och det får ändå sägas vara det viktigaste. Med utveckling kommer också resultat. Vi ser fram emot nästa säsong, men nu tar vi välförtjänt vila några veckor!

IFK Stocksund - U18, 3-2 (0-2)

Mål, U18: 0-1 (53) Hugo Anderberg, 0-2 (58) Max Malborg