Stabil hemmaseger

Publicerad 2018-05-12 15:39
Hsk m larhojden
U18 tog sin andra raka seger

Efter förra veckans holmgång mot Vendelsö, där U18 till slut stod som segrare med 2-1, kom Mälarhöjdens FF på besök till Trollbäckens IP. För blott andra gången i år tar U18 faktiskt ledningen i en match. 1-0 kommer redan efter 2 minuter på straff. 2 minuter senare står det 2-0. Spelet är stundtals mycket bra från hemmalaget och när domaren blåser för halvtid står det 4-0. Den trygga ledningen gör kanske att andra halvlek mer känns som en transportsträcka. Spelet har mycket i övrigt att önska, men vad gör väl det när det slutar med en relativt enkel hemmaseger, 5-2.

Nu väntar Bollstanäs borta på söndag. Då kommer tredje raka!

U18 - Mälarhöjdens FF, 5-2 (4-0)

Mål, U18: 1-0 (2) Hugo Hedén (straff), 2-0 (4) självmål, 3-0 (34) Max Rydstedt, 4-0 (37) Alexander Santana, 5-0 (49) Jonathan Karlsson