Fotboll HJ19

Seger för U18 avslutade stark vårsäsong

Publicerad 2018-06-26 15:34
Viksjo hsk

I vårsäsongens sista match vann U18 bortamötet mot IFK Viksjö med 4-2. Laget fick en smakstart med två mål inom loppet av 8 minuter. På den fina men lilla naturgräsplanen blir spelet stundtals något plottrigt, men känslan är ändå att U18 kontrollerar matchen. Laget går till halvtidsvila med en tvåmålsledning. I början av andra halvlek blir U18 något passiva och bjuder in Viksjö, som reducerar till 2-3. Kort därefter gör dock nyförvärvet Timmy Karlsson 2-4 med en snygg halv-volley. Mycket mer än så händer inte i matchen. Lagen byter några chanser med varandra, och när domaren blåser av matchen står U18 som välförtjänt segrare. Med fyra raka segrar ligger laget nu femma i tabellen.

Nu följer några veckors ledighet innan höstsäsongen drar igång igen. Första matchen spelas borta mot Kungsängen den 12/8.

IFK Viksjö - U18, 2-4 (1-3)

Mål, U18: 0-1 (2) Ture Larsson, 0-2 (8) Jonathan Karlsson, 1-3 (40) Max Embring, 2-4 (63) Timmy Karlsson