Fotboll HJ19

Ny huvudtränare för U18 klar

Publicerad 2017-12-09 11:53
Jan lundberg
Jan Lundberg blir huvudtränare för U18P

Jan Lundberg, som fram till i våras var sportchef i Hanvikens SK, är ny tränare i vårt U18-lag. -Ett styrkebesked av Hanvikens SK, kommenterar sportchef Jonas Holtbäck.

Hanvikens SK visar att vi menar allvar med vår satsning på de äldre 11-spelarlagen genom att göra klart med en så pass meriterad huvudtränare som Jan Lundberg till vår U18-verksamhet 2018. Lundberg har, förutom sin bakgrund som sportchef i Hanvikens SK, på sin meritlista bl a tränaruppdrag i Hammarby TFF (division 1, herrar), FoC Farsta (division 3, seriesegrare, herrar), Tyresö FF (division 3, herrar), Vallentuna (division 3, herrar) och Älta IF (division 3, herrar). Han har dessutom varit distriktsförbundskapten för Stockholm och utbildare åt SvFF och StFF.

-Jag är oerhört stolt över att att vi lyckats få in Janne Lundberg som huvudtränare till vårt U18. Med det här namnet slår vi, i ren kompetens, vad alla storklubbar i Stockholm har i motsvarande lag. Ett styrkebesked av Hanviken, kommenterar sportchef Jonas Holtbäck nyheten.

Lundberg tillträder sin tjänst med omedelbar verkan och kommer till sin hjälp få Richard Hager som ass.tränare och Mikaela Kling som legledare.

- En riktigt spännande team som jag ser fram emot att jobba med, säger Lundberg om sina kollegor.

Hanviken har under dagen även gjort klart med en huvudtränare till U16-gruppen på pojksidan men kommer att vänta till måndag med att offentliggöra namnet efter önskemål från den nya tränaren.

Md sm square img 1454
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub