Fotboll HJ19

Femetta mot serieledarna

Publicerad 2019-05-07 14:18
U1 mot vbk
HSK studsade snabbt tillbaka efter derbyförlusten och besegrade serieledande Vallentuna hemma med 5 - 1 (2 - 0).

U1 reste sig från den nesliga derbyförlusten mot Tyresö FF (där 2 - 0 blev till 2 - 3 under den andra halvleken) och besegrade serieledande Vallentuna hemma på Trollbäckens IP med hela 5 - 1 (2 - 0).

Hanviken inledde den första halvleken bra och tog ledningen med 1 - 0 genom en stänkare av Ture Larsson. Därefter tog dock gästerna över och hade några fina kvitteringslägen innan Dmitry Koshchiy kunde utöka ledningen till 2 - 0 i den 44:e minuten.

Under den andra halvleken kontrollerade sedan hemmalaget matchbilden och kunde ganska komfortabelt segla iväg till en säker 5 - 1-seger. Målskyttar i hemmalaget blev Ture Larsson 2, Dmitry Koshchiy, Hugo Heden och Amadou Camara.

-Vi studsar tillbaka på ett imponerande sätt efter den tunga derbyförlusten mot Tyresö. Grabbarna visade verkligen prov på moral idag, kommenterar tränare Jan Lundberg matchen.