THH Dam Rek

Tack för denna säsong!

Publicerad 2018-04-03 21:01
Nu är säsongen 2017/2018 på is slut för THH Diamonds, men inte tänker vi ligga på latsidan hela sommaren för det inte, utan laddar redan inför nästa säsong med barmarksträning i Alby!...

Som nykomlingar i seriespel och med en uppgradering av seriespelet till Rekreationshockey, samt byte till Stockholms ishockeyförbund hände det en hel del på våra matcher. Vi hamnade i en tuff grupp i Damer Stockholm Syd med erfarna lag som bl.a Trånkan Queens, Huddinge Hurricanes, Älta Tigers och Haninge Anchors B-lag. Hösten kom att handla mycket om att komma in i matchspel, spela runt på fler spelare och mycket teknikövningar. Det blev tuffa matcher och tyvärr idel förluster trots vår grymma keeper Malin i kassen och toppenbra-coachning från båset. Men så kom den där träningsmatchen mot nybörjarna Nynäs som vi besegrade och gav oss mersmak, då började bitarna falla mer på plats. Direkt efter Nynäs-matchen mötte vi Segeltorp Sisters från serien. Sisters spelar tufft men det kunde vi med! Det resulterade i första vinsten för säsongen 17/18 med hela 9 - 1 !!! Vi spelade med full fart redan från början, vi slet i varenda närkamp och vi hade självförtroende. Från och med nu blir vår skottstatistik avsevärt bättre och vi är med i spelet på ett helt annan sätt. Vi fortsätter köra på för fullt i matcherna och började hämtade in på motståndarna i andra halvan av serien, Madde gör vårt första mål på Anchors och vi vet nu att det går att få hål på dem också - och det känns så grymt bra! Det blev till slut 3 segrar och en oavgjord under säsongen!

Vi slutade tvåa från slutet som nykomlingar men THH Dam vann både Fair Play-ligan och Publikligan i Dam Stockholm Syd!!!

Bästa poängplockare blev Tina Grubbström, Jenny Hedström, Carro Westh och Madde Solenberg, som alla placerade sig i seriens poängliga!

Ett stort tack till alla er som kom och tittade på våra matcher, ni som ställde upp i sekretariatet, mm, och till Andreas Bröll för teknisk support.

Ett extra stort tack till våra tränare Kjell Törnblom, Lucas Lagelius, Totte Sjöberg och Martin Törnblom - tack för ert tålamod, all tid och energi ni lägger på oss!

Vi ses säsong 2018/2019!


// A & A

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub