Fotboll Herr Representationslag

Silly season: Mossadiq Zekria klar för herrlaget

Publicerad 2018-02-19 15:23
Musse
Musse är HSK:s senaste nyförvärv
Musse Zekria har kritat på för herrlaget inför säsongen 2018. -Ett jättenyförvärv för oss, kommenterar sportchef Jonas Holtbäck

Musse Zekria, 30, fick sin fotbollsuppfostran i AIK där han kom så pass långt som till några matcher i den allsvenska reservlagsserien samt träningar med a-laget. Därefter har en hel del klubbar betats av på seniornivå som exempelvis Värmdö IF, BKBK, Hägersten och nu senast Västerhaninge innan han alltså idag blev klar för Hanvikens SK. Mest meriter har annars Musse i futsal där är en av de ledande spelarna i SM-semifinalisten Nacka Juniors vilket en uttagning till ett herrlandslagsläger i januari visar.

- Musse var vår önskespelare och vi är väldigt glada över att övergången är i hamn. Han visade redan under de 45 minuter han spelade mot Tungelsta i vår först träningsmatch hur viktig han kommer bli för laget i år, kommenterar HSK:s sportchef Jonas Holtbäck nyförvärvet.

Det kommer dock dröja några veckor innan alla ni fans får se Musse i full verksamhet då han nu koncentrerar sig på SM-slutspelet i futsal.


Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub