Fotboll Herr Representationslag
Fotboll

Silly Season: Jack Tvedberg klar!

Publicerad 2017-12-12 12:09
Img 1456
Med Jack kommer målen!
Jack Tvedberg blir Hanvikens första nyförvärv inför säsongen 2018. Tvedberg är en rutinerad forward med massor av skytteligatitlar i division 3 och division 4 på sin meritlista.

Efter en del tunga spelarförluster efter nedflyttningen från division 3 har det nu vänt för Hanvikens SK:s herrlag. En hel del fina nyförvärv har det gjorts klart med under de senaste dagarna vilka vi ämnar att presentera här på hemsidan i tur och ordning, en om dagen, under de närmaste dagarna.

Först ut är den rutinerade forwarden Jack Tvedberg som närmast kommer från Rågsved. Tvedberg är en hårt jobbande anfallare som är kvick i djupled. De senaste tio åren har han alltid legat i toppen av skytteligan vare sig han spelat i division 2, 3 eller 4.

- Det här är en perfekt värvning för oss. Jack har precis de egenskaper den här truppen eftertraktar. Hög arbetsmoral, rutin, stora ledaregenskaper och pålitligt målskytte, kommenterar HSK:s huvudtränare Jonas Holtbäck nyförvärvet.

Tvedberg är spelklar på fredag och ansluter till truppen när försäsongen inleds vecka 3 2018.

-Det här är det första pusslet i vad som kommer bli ett riktigt vasst lagbygge. Jag vill återigen plussa för vår nye chefstränare Sebastian Björks bidrag i den här processen, fortsätter Holtbäck, nu med sportchefsmössan på.

Ni får, liksom med julkalendern, ge er till tåls till imorgon för att få veta mer om vårt nästa nyförvärv.

Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub