Fotboll Dam Representationslag

Träningsmatcher v8, 9 och 10

Publicerad 2018-03-11 19:26
20180304 205249
Laget mot BKBK
Vi fortsätter spela träningsmatcher och att öva på rätt positioner och beslut i vårt nya spelsystem under nye tränaren Henrik Rådberg.

Torsdag v8, möte vi Karlberg (div 3) på ett Farsta IP som var mer att likna vid en bandyplan, då det var närmare minus 10 grader och planen inte är uppvärmd. Vinst för Karlberg med 3-2. Men i efterhand.....är det ett stor frågetecken till att vi överhuvudtaget genomförde denna match med tanke på underlaget, inga skador pga halkan tack och lov, men några spelares fötter och benhinnor lider fortfarande pin....

Söndag v9, en vecka som träningsmässigt snöade bort, men det gällde nog de flesta Stockholmslag och många av det yngre gardet i laget var iväg på sportlovsresor. Till söndag kväll var dock Tyresövallen spelbar och många spelare åter från semester så vi passade på att spela match mot våra gamla div 4 konkurrenter BKBK (div 3) som kom platsen före oss i serien 2017 och iom det avancerade i seriesystemet till säsongen 2018. Det var ett välbekant lag vi ställdes mot och precis som i serien hösten 2017 gjorde vi en fin match mot dem och vann denna gång med hela 5-0. Skönt att få hålla nollan!

Söndag v10, återigen match mot ett div 3 motstånd. Denna gång är det Vasalund som står på andra planhalvan. Vasalund startar starkt och trycker ned oss på egen planhalva stora delar av 1:a halvlek, även om vi får till ett par riktigt fina anfall. Vasalund gör också 0-1 efter en hörna och det är också halvtidsresultatet. Det känns som vi i slutet av första halvlek börjar ta oss in i matchen och att vår ork är något bättre än våra motståndares. Vi tar också över i andra halvlek och vinner tillslut med hela 6-1, men det ska sägas att även Vasalund skapade ett par fina chanser i slutet av andra halvlek, men vi lyckades freda oss.

Vi tränar vidare och nästa helg blir det match mot ytterligare ett div 3 lag, Nacka Allstars innan det helgen efter står träningsläger i Örebro i kalendern.

Lotta Wilberg, HSK Dam
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub