Saltsj badens ip
Belysning, ska det vara viktigt? Bilden tagen precis innan matchstart, medan det fortsatt var hyfsat ljust.
Säsongens tre sista matcher innebar 9 poäng och klara vinster i alla matcherna.

Hanviken - Tullinge 5 - 1 (3 - 1)

I våras borta på Brantbrink fick vi med nöd och näppe med oss en poäng. Vi vill i denna match visa att vi är bättre än så, att vi är det starkare laget av oss två. Snopet nog så är det Tullinge som tar ledningen i denna match, trots en stark start från oss där vi dock har svårt att förvalta de chanser vi skapar. Även efter 0-1 i baken är det dock vi som styr spelet och ganska snart både kvitterar vi och tar ledningen och vinner till slut matchen med 5-1

Saltsjöbaden - Hanviken 0 - 7 (0 - 2)

En match i dunkel och mörker. Sista söndagen i september och matchstart kl 18.30 på en plan vars belysning inte fungerar på ena långsidan av planen och en domare som kommer försent, så matchen startas ca 10 min efter utsatt tid. Det är dunkelt när vi börjar och mörkt riktigt mörkt innan matchen är slut runt kl 20.20. Trots mörkret lyckas vi hålla ihop spelet och flera av målen kommer till följd av riktigt fint spel.

Hanviken - Norsborg 9 - 1 (2 - 0)

Målgården/straffområdet ned mot parkeringen på gräsplanen var för vattensjuk för att tillåta spel, dräningen fungerar ej som den ska, så säsongens sista match fick flyttas till konstgräset. Matchen innan var slut 5 min innan matchstart så uppvärmning fick vi bedriva på lilla sjummannaplanen. Bra start och inom första kvarten leder vi med 2-0, sedan tog det stopp på målproduktionen och 2-0 resultatet står sig halvleken ut. Måltorkan fortsätter i början av andra halvlek och Norsborg gillrar smarta offcidefällor som vi springer in i. När 3-0 sedan kommer tillslut så släpper proppen och målen rullar in som på ett pärlband. Vid ledning 6-0 lyckas sedan Norsborg göra sitt mål för dagen på oss, eller var det kanske eventuellt vi själva som hjälpte till att göra även det målet? Ställningen när domaren blåser av matchen är 9-1, vilket blir vår största vinst denna säsong.