Publicerad 2019-04-09 23:07
Dam mot vasa
Emmie, Mia, Olivia, Maja, Madde, Hanna, Nicole,Johanna, Josefin, Lilly Ida, Evelina E, Evelina G, Mimmi, Maria, Linn
Söndag 31 mars och försäsongens sista träningsmatch spelades mot Vasalunds IF. Ett Vasalund som denna säsong ska spela i norra div 4 efter att 2018 har åkt ur div 3.

Ett laddat och spelsuget Hanviken, som inte spelat match på 14 dagar då lägret i Spanien endast innehöll träningspass ingen match, startade matchen med stenhård press. Direkt på avspark satt man hård press på Vasalund, vann bollen och 20sek in på matchen gjordes ledningsmålet.

2-0 målet kom i minut 3, 3-0 i minut 8 och 27 minuter in på matchen var ledningen 4-0. När domaren blåste för halvtid var ledningen 6-0.

Svårt att fortsätta ösa på med samma fokus även andra halvlek. Matchen blev lite jämnare och Vasalund lyckades sticka igenom och göra andra halvleks enda mål. Efter 10st halvlekar på rad utan insläppt mål var vår fina svit bruten. Nu finns chans att försöka påbörja en ny svit.. Slutresultat efter 90 minuter fastställdes till 6-1.