HSK-00
Innebandy

Vinst i seriepremiär för P00 Innebandy

Publicerad 2014-09-27 22:10
Årets seriepremiär avklarad med bortamatch mot Hammarby i fina Sjöstadshallen.
Vi mönstrade fullt lag med tre kedjor och två backpar i seriepremiären mot Hammarby. Nervöst och lite spänt då det var långe sedan vi spelat mo Hammarby som därmed kändes lite oskrivet.

Målsättningen blev att starta serien och acceptera första matchen som utvärdering av vår status efter en sommar med fotboll och bara tre träningar i benen.

Daniel och Mickes träningar visade sig ha get resultat och även om första 13 minuterna var mållösa så hade HSK spelet och lyckades sedan få hål på Hammarby och gå till pausvila med ledning 0-3.

HSK styrka i fysik från fotbollen visar sig genom matchen och vi kan hålla ett bra tempo och orka med ett snabbt försvarsspel när Hammarby går på offensiv mellan varven. 

I andra perioden så fortsätter vi spela offensivt men med fokus på att våga hålla bollen och starta om spelet när det blir trångt i anfallen. Det blir ytterligare ett mål innan vi slarvar med ett byte och fokus på spelet. Hammarby får ett frislag 5 meter framför mål. Med rörig uppställning från HSK sätter Hammarby en reducering uppe i krysset.

Efter detta pressar vi sedan in ytterligare ett mål efter bra spel

Slutresultat 1-5 till HSK vilket vi är mycket nöjda med och grabbarna kunde gå med med lite vunnet självförtroende och lagkänsla.

Vi syns och hörs

/Ledarna

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub