Vår verksamhet & Röda tråd

Tyresö Hanviken Hockey är till för alla!

Med bred verksamhet i samtliga åldersgrupper har vi en väl fungerande förening med duktiga och engagerade tränare. De yngsta hittar du i vår hockeyskola där barn från 4 år och uppåt deltar, de äldsta håller förstås till i våra seniorlag på både dam och herrsidan. Där emellan har vi en av Stockholms största barn- och ungdomsverksamheter.

Tyresö Hanviken Hockey drivs sedan säsong 2012/2013 som en sektion inom Hanvikens SK. Målet med vår verksamhet är att skapa ett livslångt ishockeyintresse för våra medlemmar där Glädje, Gemenskap och Utveckling är våra ledord.

Önskar Ni komma i kontakt med en specifik åldersgrupp för att veta mer? Se under Kontaktuppgifter lagen

Röda Tråden

Vid THHs styrelsemöte 20200624 fastslogs en uppdatering av Röda Tråden version 1.1, den bifogas nedan. Det är ett styrdokument som har sin bakgrund i de gemensamma värderingar som Hanvikens SK står för och de policydokument som fram tills dessa varit grunden för THH:s verksamhet.

Röda tråden – ett viktigt & levande dokument

- Röda Tråden ska fungera som ett ramverk för föreningens verksamhet. Det innehåller våra viktigaste målsättningar och riktlinjer, samt beskrivningar av hur vi ser att verksamheten ska bedrivas för att nå våra mål.

- Det är ett levande dokument som löpande utvecklas och förändras. På klubbens hemsida kommer du alltid kunna finna den senaste versionen.Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md lions85
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md katach
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub