Hsk fotboll banner 1170

Vår verksamhet

Vår verksamhet bygger på

Glädje - Gemenskap - Utveckling

Hanvikens SK Fotboll är till för alla. Med en bred verksamhet har vi en väl fungerande fotbollssektion med duktiga och engagerade tränare och ledare. Vår yngsta verksamhet bedrivs i vår fotbollsskola där barn från 5 -7 år deltar. Vi har 70 lag anmälda till S:t Eriks Cupen 2019, vårt herrlag spelar i Div 3 med målsättning att inom några år avancera upp till till Div 2. Vår tjejfotboll är på stark frammarsch. Från och med 2011 har vi äntligen ett Damlag i Div 4 vilket vi inte haft på över 15 år.

Målet med vår verksamhet är att befästa ställningen som en av Tyresös mest betydande idrottsföreningar med huvudsaklig inriktning att erbjuda fotboll som en positiv och meningsfull fritidsaktivitet där våra aktiva skall få ett livslångt intresse för sporten och under resans gång ha mycket roligt tillsammans. Verksamheten skall också bedrivas inom fungerande ekonomiska ramar, vilket den också gör.

Sommartid, från april till oktober, är vi igång på Trollbäckens IP med matcher 5 & 7-manna lördagar mellan kl 09.00-14.00 och 11-manna matcher även de mestadels på helgerna. Herrlaget har sina hemmamatcher till största del kl 14.00 på lördagar och Hanvikens Fotbolls damer spelar kl 16.00 , Hanvikens SK fotbolls knatteskola bedrivs på lördagsmorgon mellan kl 09.00-11.00 på Trollbäckens IP . Hanvikens SK fotboll bedriver även PåskCamp , Sommar Camp fotbolls skolor . Ledarutbildning ser vi som AoO för våran verksamhet . Vintertid tränar vi inomhus i Kumla, Sofieberg, Fornuddens gymnastiksal.

Missa inte att följa Hanvikens SK Fotboll i sociala medier; Facebook https://www.facebook.com/groups/hskfotboll/ eller på Instagram @hanvikensfotboll

Vill du vara med och träna/spela kan du antingen skicka ett mail till fotboll@hanvikenssk.se, kontakta kansliet på kansli@hanvikenssk.se för mer information, eller kontakta en ledare för något av våra lag (kontaktinformation finns på respektive årskulls hemsida).

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md sisu
Md stiftelsen fair play 1 nya 2018
Md skerhets
Md fastighetsbyr n logga
Md mobil logotyp lanna
Md adidas
Md d0321ca395 elon haninge stor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub