Fotboll F06
Fotboll

Hanvikens SK F06

Vi erbjuder fokuserad träning med mycket glädje för att utvecklas som spelare och som lag. Med bas på Trollbäckens IP erbjuder vi stora möjligheter att träna, spela och utvecklas på rätt nivå för varje spelare med tränare utbildade av SvFF.
Genom Hanviken erbjuds även extra stimulansträningar veckovis, målvaktsträningar och samarbete med U-truppen upp till damlaget för den som har ambitionen att utvecklas utöver lagets ordinarie träningar.
F06-truppen är bred och spelar både svårare cuper och på lite lättare nivå beroende på hur långt man kommit i den individuella utvecklingen.

Vill du prova att spela med oss? Kontakta lagledare Isabell Myrsten på isabell.viktohalsa@telia.com

Hanviken F06 på Instagram
Följ oss på Instagram under hanviken_f06

Silver i Bjurfors Cup

22 feb, 2020
Sm square img 1320
Vi ställde upp med två mixade F06/F07-lag i Bjurfors Cup som arrangeras av Ingarö IF. Det blev uteslutande täta och jämna matcher där vi slutar som 2:a och 7:a i cupen. Vi utökar därmed samlingen av finalplatser ytterligare. Läs mer

Stark insats i Bollsta Indoor

16 feb, 2020
Sm square f2b43303 b7af 47ab b2b3 7b6af139f5ee
Efter riktigt starkt spel genom hela cupen blev det ett snöpligt uttåg i semifinalen på straffar mot cupvinnaren BP. Läs mer

Uppdaterad senaste info kring Coronavirus

30 mar, 2020
Läs senaste info kring Coronavirus... Läs mer

Till alla medlemmar i Hanvikens Sportklubb

19 mar, 2020
Vår ordförande Mathias har ordet... Läs mer

Jamshid Masori och Janne Lundberg nya spelarutvecklingsansvariga

3 apr, 2020
Sm square jam instukt r
Hanvikens SK har tillsatt två Jam Masori (dam) och Jan Lundberg (herr) som spelar- och ledarutvecklingsansvariga för våra yngre seniorspelare, juniorspelare och ledarna i våra U-verksamheter. Läs mer

Uppdaterad info kring Coronavirus

30 mar, 2020
Det krisläge som råder i Sverige... Läs mer

HSK F06
Truppen består för närvarande av ca 30 spelare och 7 ledare. Vi sätter utveckling, glädje och gemenskap främst och har kul tillsammans både på och utanför fotbollsplanen.

HSK F06 på facebook
För er som är föräldrar eller anhöriga finns en sluten Facebookgrupp: Hanviken F06. Där är ni välkomna att bli medlemmar och ta del av och dela med er av bilder och information kring lagens aktiviteter. Gruppen administreras av lagledare Isabell Myrsten.

Md ekonomiporten.se.eps
Md 1  3
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub